REFLECTERENDE WERKKLEDING – SIGNALISATIE KLEDIJ

Al meer dan 25 jaar ervaring in werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen

VERMINDER DE KANS OP ONGEVALLEN

Reflecterende werkkleding of signalisatiekleding is werkkledij die een typisch fluorescerende kleur heeft in combinatie met reflecterende strepen.

Bent u op zoek naar comfortabele signalisatiekledij?
Budgetvriendelijke kledij met hoge zichtbaarheid  nodig?
High-visibility kleding nodig die aan alle normen en wettelijke eisen voldoet?

Door ons gespecialiseerd aanbod weet Ediego haar klanten steeds een passend antwoord te bieden.

Signalisatiekledij met de juiste specificaties binnen uw beschikbare budget.

Werkkledij: fluorescerende kleur

De fluorescerende kleur van werkkledij met hoge zichtbaarheid zal men voornamelijk zien in een oranje of gele kleur. Dit zorgt ervoor dat men ook overdag goed kan opvallen, ongeacht de lichtomstandigheden. De fluorescerende kleur wordt meestal gekozen in functie van de omgeving. De meest contrasterende kleur is dan meestal de beste keuze.

Werkkledij: reflecterende strepen

Daarnaast zijn er de reflecterende strepen die de zichtbaarheid nog meer verbeteren, met name in het donker. De reflectiebanden weerkaatsen het licht van externe lichtbronnen zoals de lichten van een auto.

Vraag een gratis prijsvergelijk of offerte

Prijzen vergelijken is altijd een goed idee. Want zo weet u zeker dat u actueel de meest correcte prijs betaalt en dus niet teveel betaalt.

Laat je prijzen vergelijken bij een van onze experten.

Met de signalisatiekleding van Ediego, valt u meer op.

Het is ontzettend belangrijk om de juiste werkkledij te kiezen, zeker als men in een veeleisende of gevaarlijke omgeving werkzaam is. Bedrijfskleding die voldoet aan alle actuele normen is dan ook een must.

In ons signalisatiegamma vindt u een ruime keuze aan producten, van T-shirts, fleeces en softshells tot regenjassen, zodat u zich volledig in signalisatiekleding kunt kleden. U kunt uw kleding dus probleemloos aanpassen aan de weersomstandigheden, zonder aan zichtbaarheid in te boeten.

Wij adviseren u zodat u steeds de meest passende kledij heeft.

VRAAG NU JOUW GRATIS PRIJSVERGELIJK

Prijzen vergelijken is steeds een goed idee. Want onze experts brengen u gratis een bezoek, delen hun expertise of geven u vrijblijvend advies.

Doe het nu want dit neemt maar enkele seconden tijd in beslag.