Werkkleding bedrukken OF borduren

Al meer dan 25 jaar ervaring in werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen

Werkkledij bedrukken

Werkkledij bedrukken met het logo van uw bedrijf is een goede manier om het imago van je bedrijf te verbeteren en meer zichtbaar te maken.
Misschien heeft u werknemers in dienst, die regelmatig werkzaam zijn op verplaatsing of bij klanten. Dan is dit een goede reden om al je mensen in bedrukte werkkleding te steken. Op deze manier zullen uw werknemers uw merk overal in de kijker zetten en zo uw zichtbaarheid versterken en naamsbekendheid van je bedrijf verhogen.

Waarom werkkleding bedrukken?

Werkkleding laten bedrukken kan een teken zijn naar de buitenwereld van eenheid en professionaliteit. Daarnaast is het ook ideaal voor de herkenbaarheid van je werknemers of het bedrijf. Natuurlijk is het ook zo dat bedrukte werkkledij een extra promotiemedium voor je bedrijf is.

Vraag een gratis prijsofferte

Prijzen vergelijken is altijd een goed idee. Want zo weet u zeker dat u actueel de meest correcte prijs betaalt en dus niet teveel betaalt.

Soorten bedrukking: Kwaliteit en keuze

Het bedrukken van werkkleding is een specialiteit van Ediego Textiles. Het is belangrijk dat jij de juiste soort opdruk kiest, naargelang de samenstelling van de stof van het gekozen textiel.
Als de stof is samengeteld uit 100 % katoen, is het raadzaam een zeefdruk te gebruiken. Bij een combinatie van 80 % katoen en 20 % polyester, of 50 % katoen en 50 % polyester kan nog steeds een zeefdruk gebruikt worden.
Het is een ander verhaal als de stof is samengesteld uit 100 % polyester. Hier moeten wij dan kiezen voor een transfert druk, zo niet vervaagt de opdruk na één of twee wasbeurten.
Als de kledij via een industriële wasserij wordt gewassen, moeten wij naar een speciale transfertdruk gaan, om geen problemen na een aantal wasbeurten te krijgen.
Als jij uw kleding een professionele uitstraling wil geven kunnen wij het textiel ook borduren.
Vooraleer wij overgaan tot het drukken of borduren van uw textiel, maken wij steeds een visueel ontwerp met afmetingen en kleuren, ter goedkeuring van de klant. Zo kunnen veel misverstanden vermeden worden.
Jij laten bijstaan door een expert als Ediego Textiles, kan U veel geld doen besparen.

MERKEN DIE WIJ ONDER ANDERE VERDELEN

VRAAG NU JOUW GRATIS PRIJSOFFERTE

Prijzen vergelijken is steeds een goed idee. Want onze experts brengen u gratis een bezoek, delen hun expertise of geven u vrijblijvend advies.

Doe het nu want dit neemt maar enkele seconden tijd in beslag.